Heb je vragen? Hier zijn alvast een aantal antwoorden

Is starten als model eenvoudig?

Zeker wel! Via ons platform heb je online contact met voornamelijk mannen waarmee je (erotisch, betaald) kunt chatten, cammen en e-mailen. Je kunt dit vanzelfsprekend ook anoniem doen, dat bepaal je helemaal zelf. Aan jou de keuze hoeveel uur je camt, chat, en e-mailt. 1 uur per week? 5 uur per dag? Alleen in het weekend? Alles mag!

Kan ik werken op eigen tempo en zoals ik wil?

Je werkzaamheden via onze platformen zijn geheel vrijblijvend. Wil je, om welke reden dan ook, stoppen met cammen, chatten of e-mailen, dan log je gewoon niet meer in. Zo simpel is het! Oh ja, ook belangrijk: je inschrijving, je werkzaamheden, alle service die we geven, de bezoekers die we naar je profiel laten komen, het is echt altijd allemaal GRATIS. Jij betaalt ons dus nooit iets, maar wij betalen jou iedere maand 3 keer voor je cam-, chat- of e-mail werk!

Wie doet de marketing en promotie

Om bezoekers te krijgen, daar hoef jij niets voor te doen. Jij hoeft alleen je computer en je webcam aan te zetten, de bezoekers en dus ook jouw inkomsten stromen vanzelf binnen, want wij zorgen ervoor dat de bezoekers van de site jouw chat op ons platform weten te vinden. 

Wie kan model worden?

Heb ik een speciale opleiding nodig? NEE! Moet ik eruit zien als een topmodel? NEE! Ik heb nog nooit mensen gekend die zelf echt overtuigd zijn dat ze een mooi lichaam hebben maar ik weet zeker dat iedereen succes kan hebben als webcammodel. Je hebt niets nodig behalve jezelf,  je pc en een webcam. Je gaat gewoon online op ons platform en je kunt beginnen met cammen. Waar je het wel en niet over wil hebben met de bezoekers van de site, dat bepaal je zelf. Via het chatten kom je er vanzelf achter wat een bezoeker wil en daar kun je dus op inspelen. En als je toch een vraag mocht hebben over het werk dan zit ons support team altijd voor je klaar. Onthoud: jij hebt altijd de controle. Jij bepaalt zelf wat je wel en niet doet!

Wat kan ik verdienen?

Dat is helemaal afhankelijk van wat je zelf wil. Jij bepaalt de tijd die je wil werken en daarmee ook hoeveel je zal verdienen. Geloof me maar als ik zeg dat modellen die dit werk enkel als een bijverdienste zien en dus wekelijks bijvoorbeeld maar enkele dagen een paar uur online gaan reeds vlot aan een verdienste van €1000 tot €1500 per maand gaan. Werk je dagelijks wat meer uren dan zal dit vlot stijgen tot boven €4000 en beslis je uiteindelijk om dit werk echt voltijds te doen dan mag je zeker zijn van een inkomen van €10000 en meer.   Het verschilt ook wel of je op islive werkt of voor ons internationaal platform xcams power.  Ga via de links naar de registratiepagina van elk platform en daar kan je onderaan in de rubriek "veelgestelde vragen" alle antwoorden vinden op meer specifieke vragen over verdiensten en uitbetalingen. Verder vindt je op deze pagina's ook onze contactgegevens terug als je toch nog vragen hebt waar je het antwoord niet voor gevonden hebt.